Roscoe's Retro Share - Leaving Port

Bra extra jobb

Det kan vara skönt att få lite extra jobb så att man kan få lite extra pengar som rullar in. Det finns många bra jobb som man kan ha som extra jobb och det är ju underbart att det finns så många bra jobb som man kan ta för att dryga ut kassan lite. Det är enkelt och smidigt tycker jag att ha ett städjobb som ett extra jobb för det är något som man inte behöver engagera sig så mycket med och man går dit gör sitt jobb och så går man hem. Det är smidigt och väldigt enkelt att göra på det sättet.
Man kan kanske ha en kontorsstädning i uppsala om man bor där som man kan göra lite då och då och på så sätt få lite extra pengar att röra sig med.

Bra att kolla vad man kan göra

Ja det är ju alltid bra att kolla och se vad det är man kan hitta på och vad man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt när man jobbar.
Ja man kan ju ha andra extra jobb också så man får kolla och se vad det är som passar just en och som göra tt vardagen flyter på bra. För det är ju ändå vardagen som ska flyta på bra och vara trevlig för det är ju mest vardag som man har och då vill man ju att den ska gå bra så att man inte bara längtar efter semester hela tiden eller efter helgen. Tycker det är viktigt att vardagen ska kännas trevliga och mysiga och  något som man tycker om och inget som man vill fly. Så det är värt att tänka över så att man har en trevlig tillvaro som man trivs med och om alla i familjen mår bra av att leva i.